Top 10 ihmisen ruokaa koirille

Advertisements

Koirat ja ihmiset metaboloivat elintarvikkeita aivan eri tavalla. Siksi jotkut ihmisruoat ovat pahasta koirille. Lue hyvästä koirien ihmisruoasta täältä!

Oletko koskaan miettinyt, mitä ihmisruokaa koira voi syödä? Varmasti tämä kysymys on tullut mieleesi aina, kun yrität päättää lemmikkisi oikeasta ja terveellisestä ruokavaliosta. Jos et tiennyt tätä, koirille on olemassa ihmisruokaa! Vaikka jotkin elintarvikkeet ovat haitallisia, on myös muita, jotka sopivat lemmikkisi ruokavalioon. Jos haluat tietää tarkalleen, mitkä ovat 10 parasta koirille tarkoitettua ihmisruokaa, lue seuraava lemmikkieläinten vanhempien opas.

Top 10 ihmisruokaa koirille
Seuraavasta listasta löydät 10 erinomaista koirien ihmisruokaa. Kaikki niistä tarjoavat kaikenlaisia ravintoaineita ja kivennäisaineita. Älä epäröi syöttää koirallesi mitään näistä.

Porkkanat


Joko raakana tai kypsennettynä porkkanat ovat täysin turvallisia koirallesi. Niissä on vähän kaloreita, ja ne ovat hyvä vitamiinien, kivennäisaineiden ja kuitujen lähde. Tämä tekee niistä erittäin terveellisen välipalan.

Advertisements
Prev