Integritetspolicy

På safelifehacks, tillgänglig från “ safelifehacks .com”, är en av våra huvudprioriteringar våra besökares integritet.

Detta dokument om integritetspolicy innehåller typer av information som är samlad och inspelad av safelifehacks and hur vi använder det.

Om du har ytterligare frågor eller kräver mer information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.

Denna integritetspolicy gäller bara på våra online aktiviteter och är giltig för besökare till våran hemsida med hänsyn till informationen som de delar eller samlar i safelifehacks . Denna policy tillämpas inte till någon information samlad offline eller via kanaler till andra hemsidor.

Samtycke

Genom att använda våran hemsida, samtycker du till vår integritetspolicy och dess villkor.

Information vi samlar

Den personliga informationen som du ombeds lämna, och anledningarna varför du ombeds att lämna den, kommer göras väldigt tydligt för dig vilken tidpunkt vi frågar dig att ge förse oss med din personliga information

Om du direkt kontaktar oss, kan vi få ytterligare information om dig såsom ditt namn, e postadress, telefonnummer, innehållet av meddelande och/eller bilagor du skickar oss samt annan information du själv kan välja att förse oss med.

När du registrerar ett konto kanske vi frågar om din kontaktinformation, inkluderande information såsom ditt namn, företagsnamn, adress, e postadress och telefonnummer.

Hur vi använder din information.

Vi använder informationen vi samlar på olika sätt, inklusive till att:

Förse, driva och underhålla våran hemsida
Förbättra, personifiera och expandera vår hemsida
Förstå och analysera hur du använder vår hemsida
Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionellt kommunicera med dig, antingen direkt eller genom en av våra partners, inklusive vår kundtjänst, för att förse dig med uppdateringar och annan information relaterat till vår hemsida, och för kommersiella och marknadsföringsändamål.

Skicka dina emails
Hitta och hindra bedrägeri

Loggfiler

safelifehacks följer en standard procedur av att använda loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker hemsidor.
Alla värdföretag gör detta som en värd tjänsternas analyser. Informationen samlad av loggfiler inkluderar internet protocol (IP) adress, webläsartyp, internetleverantör (ISP), datum och tidsstämpel, hänvisnings/utgångs-sidor, och möjligtvis antalet klick. Dessa är inte länkat till någon personlig information. Syftet av informationen är att analysera trender, administrera hemsidan, spåra användarens rörelser på hemsidan och samla in demografisk information.

Kakor och webbfyrar

Såsom vilket annan hemsida som helst, safelifehacks använder kakor. Dessa kakor är används för att lagra information inklusive användarnas preferenser och de sidor på hemsidan som besökaren besökte. Informationen används för att optimera användarens upplevelse genom att anpassa vår hemsidas innehåll baserat på besökarens webläsartyp och/eller annan information.

För mer generell information om kakor, läs “Vad är kakor” från samtycke till kakor.

Google doubleclick DART kaka

Google är en av våra tredjepartsleverantörer på vår hemsida. Den använder även kakor, känt som DART kakor, för att visa annonser till våra webbplatsbesökare baserat på deras besök på www. safelifehacks .com och andra hemsidor på nätet. Hursomhelst, besökare kan välja att förneka användandet av DARK kakor genom att besöka https://policies.google.com/technologies/ads

Våra reklam partners

Vissa annonsörer på vår hemsida kan använda kakor och webbfyrar. Våra reklam partners listas nedan. Varje reklam partner har sin egna integritetspolicy för deras policies gällande användardata. För enklare tillgång, hyperlänkade vi deras integritet policies nedan

Googlehttps://policies.google.com/technologies/ads

Reklam Partners integritet policies

Du kan konsultera denna lista för att hitta integritetspolicyn från alla safelifehacks ´s reklam partners

Tredje Parts annons servrar och annonsnätverk använder mjukvara såsom kakor, JavaScript eller webbfyrar som används i deras respektive annons och länkar som dyker upp på safelifehacks , som skickas direkt till användarens webbläsare. De får automatiskt din IP adress när detta inträffar. Dessa mjukvaror används för att mäta deras reklamkampanjers effektivitet och/eller personifiera annons innehållet som du ser på hemsidor du besöker.

Notera att safelifehacks har ingen tillgång till kontroll över dessa kakor som används av tredje parts annonsörer.

Tredjeparts integritetspolicy

safelifehacks’s integritetspolicy gäller inte till annonsörer eller andra hemsidor. Därför råder vi dig att konsultera respektive integritetspolicy av dessa tredje parts annons servrar för mer detaljerad information. Det kan innehålla deras praxis och instruktioner om att välja bort vissa val.

Du kan välja att inaktivera kakor genom din individuella webbläsare. För att veta mer detaljerad information om hantering av kakor med specifika webbläsare, det kan hittas vid webbläsarens respektive hemsidor.

CCPA Integritets Rättigheter (Do not sell my personal information(Sälj inte min privata information))

Under CCPA lagarna, bland andra rättigheter, har konsumenter från Kalifornien rätt att:

Begära att ett företag som samlar en konsuments personlig data avslöja de kategorier och specifika delar av personuppgifter som ett företag har samlat in om konsumenter.

Begära att ett företag ska ta bort all data om konsumenten som ett företag har samlat.

Begära att ett företag som säljer en konsuments personlig information inte ska sälja den personliga informationen.

Om du gör en begäran har vi en månad att besvara dig. Om du skulle vilja utöva någon av dessa rättigheter, kontakta oss.


GDPR Dataskydds Rättigheter

Vi skulle vilja försäkra oss om att du är helt medveten om alla dina dataskydds rättigheter. Alla användare är berättigad till följande:

Rätten att ha tillgång – Du har rätt till att begära kopior av din personliga data. Vi kan debitera dig en liten avgift för denna tjänst.

Rätten till rättelse – Du har rätt att begära att vi korrigerar all information som du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att vi kompletterar den information som du anser är ofullständig.

Rätten till radering – Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.

Rätten att begränsa behandlingen – Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.

Rätt att protestera mot behandling – Du har rätt att protestera mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.

Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att vi överför de uppgifter som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa förutsättningar.

Om du skickar en begäran har vi en månad att besvara dig. Om du skulle vilja utöva någon av dessa rättigheter, kontakta oss.

Barns information

En annan del av vår prioritet är att lägga till ytterligare skydd för barn medans de använder nätet. We uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta i och/eller övervara och guida deras onlineaktivitet.

safelifehacks samlar inte medvetet in personligt identifierande information från barn under 13 år. Om du tror att ditt barn har försett oss med den typen av information på vår hemsida, uppmanar vi er starkt att kontakta oss direkt och vi kommer göra vårt bästa för att ta bort den informationen från vårt arkiv