Ikke familievenlig: Hunderacer, der ikke er de bedste med børn

Det er ikke let at vælge den rigtige hunderace til dig og din familie, især ikke hvis du har små børn. Selv om hunde anses for at være menneskets bedste ven, varierer dette ordsprog fra race til race. Det er afgørende, at din nye hvalp ikke kun vil komme godt ud af det med dig, men også med dine børn samt gæster og naboer. Selv om alle hunde kan trænes, er det ikke alle racer, der kan trænes til at kunne lide og leve sammen med børn. Tro det eller ej, men hvis du ejer visse racer, kan det endda få din husforsikring til at stige! Dette er de hunderacer, som familier bør være på vagt over for at lade deres små børn være i nærheden af.

Rottweiler

Rottweiler-racen er kendt for sin styrke og for sin store størrelse. De blev oprindeligt opdrættet på grund af deres dygtighed og blev ofte brugt til at vogte kvæg og trække små vogne. Rottweilere kan opføre sig voldsomt over for fremmede på grund af deres loyalitet og modige natur. Denne race bruges ofte som politihunde og vagthunde. De elsker at lege, men tager ofte fejl af at lege med noget rigtigt.

Ulvehybrid

Dette pelsede væsen er faktisk en ulvehybrid, som er en krydsning mellem en grå ulv og en hund. Selv om denne race er ret fantastisk og fluffy at se på afstand, tilbyder Wolf Hybrid s kombination af genetiske træk. Så den er mindre forudsigelig end andre hunde eller ulve, og du ønsker måske ikke at lade dit barn være alene med den eller løbe ind i den i en mørk gyde.

Prev