De 19 bedste vagthunde til at beskytte din familie og dit hjem

Advertisements

Hvis du leder efter den rette hund til at beskytte dig, din familie eller din ejendom, er der nogle hunde der er født med instinktet til at fungere som vagthunde. Beskyttende hunde er ofte meget loyale over for dig og din familie, meget opmærksomme og opfører sig lydigt. En ideel vagthund er typisk stor, frygtløs og modtagelig for træning.

Her er 8 hunderacer der generelt fungerer godt som følgesvende og beskyttere hvis du overvejer at få dig en vagthund.

Akita

Akitaer er en af de mest trofaste hunderacer. De er avlet for at bevogte det japanske kongehus og adlen og denne modige race er naturligt mistænksom over for fremmede. Aktiaer vil holde øje med dig og din familie hele tiden. Denne race tager denne opgave opmærksom og vil typisk udføre dens tjeneste som vagthund uden træning. Denne hund vil kræve loyalitetstræning eller vagthundstræning for at styrke dens evner. Den vil have brug for ordentlig socialisering hvis du vil undgå unødvendig modvillighed eller aggression.

Belgisk Hyrdehund

Den er intens og atletisk. Den Belgiske Hyrdehund er politiets og militærets yndlingsrace pga. deres mobilitet, læredygtighed og evner inden for personsporing. Denne hund har et højt energiniveau og klarer sig bedst når den har en opgave den skal lave. Den skal have særlig træning og en høj grad af socialisering for at kunne klare nye eller usædvanlige situationer. Denne hund har brug for masser af motion hver dag.

Bullmastiff

Avlere avlede den trofaste og modige bullmastiff for at beskytte deres vildt mod krybskytteri. Denne store races vovede udseende kan nemt skræmme fjende. Men denne hund er naturligt elskende over for dens familie, hvilket gør den til en storslået følgesvend. Bullmastiffen er den fødte beskytter og den har brug for struktureret træning for at beskytte dens naturlige vagtinstinkter.

Advertisements
Prev