17 hunderacer der nærmest aldrig gør

Advertisements

Vi har lavet en liste med 8 hunderacer der stort set aldrig gør. Højrøstede hunde kan være en fordel – hunde der gør, er f.eks. super til at skræmme indbrudstyve – men en lille nuttet hund der kan holde dig med selskab, er ofte ideel. Problemet er ikke, at vi ikke kan lide hunde der snakker meget og har en storslået personlighed, men hunde der gør af helvede til kan være et problem.

Berner Sennenhund

Berner Sennenhunden arbejdede oprindeligt på schweiziske gårde og nu fungerer disse blide kæmper godt med unge familier, takket være deres rolige natur. De har dog deres favoritter og vil typisk fortrække en bestemt person i familien. Denne hund er nok ikke den bedste for nye ejere, da den har MASSER af energi, hvilket kan gøre det svært at træne den for uerfarne hundeejere.

Cavalier King Charles Spaniel

Der er en grund til at Charlotte havde en i Sex and the City. Denne lille races egenskaber passer perfekt til bylivet, da den er venlig og (selvfølgelig) super nuttet. Den er ikke kun en hyggehund og de fleste ved ikke hvor atletisk denne race faktisk kan være. De elsker lange gå- og løbeture (særligt når de jagter andre dyr) og nogle af dem har endda vist sig at være gode jagthunde! Det betyder nu ikke at de er alt for energirige, det afhænger nemlig af din livsstil, da de er meget tilpasningsdygtige.

Fransk Bulldog

Endnu en glad lejlighedshund. Frenchies har ikke brug for meget motion ud over hurtige gåture. Deres legesyge natur får dem heller ikke til at gø, da de i stedet viser den gennem deres kærlighed. Disse hunde er meget nemme at træne, hvilket gør dem til et perfekt valg for førstegangsejere. De er også venlige overfor stort set alle, hvilket gør dem til de perfekte familiehunde.

Advertisements
Prev