8 Hunderacer Der Klarer Sig Godt Med Katte

Advertisements

Katte og hunde er blevet anset for at være ærkefjender siden tidernes morgen. Men i virkeligheden kan en kat og en hund sagtens bo i samme hjem eller endda blive bedste venner. Måske har du en kat og vil gerne have en hund med ind i familien, eller måske har du en hund og vil gerne have dig en missekat. I hvert fald kan en god introduktion samt at lære om hvordan katte og hunde kan bo sammen hjælpe dig med at vænne dine kæledyr til hinanden.

Det er dog vigtigt at huske at vi generaliserer når det kommer til hunderacernes personlighed; der er masser af racer i alle grupperne der kan være gode pelsede venner! Læs videre om disse ti hunderacer der klarer sig særligt godt med katte. Men husk at hunden og kattens individuelle personlighed kan spille en rolle i deres forhold.

Golden Retriever

Golden Retrievers er en af de bedste hunde til katte, og ”golden” er et meget passende ord når man skal beskrive denne klassiske race. Golden Retrievers er venlige og empatiske og vil gerne acceptere katte som en del af familien. Men du bør alligevel træne denne hunderace til ikke at jagte din kat. Fra starten af. Når du har gjort det, vil din kat og din glade Golden Retriever passe perfekt til hinanden. Desuden er denne hunderace i det hele taget meget glad for andre mennesker og kæledyr!

Advertisements
Prev