6 koirarotua, jotka eivät irtoa

Advertisements

Vähän vuodattavat koirat ovat täydellisiä wannabe-koiranomistajille, jotka kärsivät allergioista tai haluavat välttää koiran turkin peittämää sohvaa! Lue lisää löytääksesi täydellisen koiranpentusi.

Jos olet joskus kärsinyt lemmikkieläinten allergioista, vähäkarvainen koira on todennäköisesti unelmiesi koirarotujen listan kärjessä.

Useimmat allergikot eivät itse asiassa ole allergisia koiran karvoille, vaan jollekin, jota kutsutaan hilseeksi. Hilse on mikroskooppisen pieniä ihohiukkasia, jotka voivat ärsyttää silmiä ja nenää. Kaikki koirat tuottavat sitä, mutta vähän karvaiset koirat tuottavat sitä paljon vähemmän.

Tutustutaanpa muutamiin parhaimpiin vähäkarvaisiin karvankasvattajiin.

Jos siis etsit vähäkarvaista koirarotua, koska olet allerginen tai koska et nauti siitä, että koirankarvat peittävät sohvan, mutta rakastat silti koiria, tässä on luettelo, johon voit tutustua, ja kuka tietää, saatat löytää tulevan parhaan ystäväsi.

Bichon Frise

Bichon on ystävällinen, hellä pieni koira, joka on loistava lisä perheeseen. Näitä söpöjä pentuja, joilla on tunnusomainen valkoinen turkki ja musta kuono, pidetään suhteellisen hypoallergeenisina. Yksikerroksisen turkkinsa ansiosta ne irtoavat vain vähän, mutta omistajat huomioivat, että bichonit tarvitsevat säännöllistä hoitoa, jotta ne eivät mattoudu.

Advertisements
Prev