6 hunderacer der ikke fælder

Advertisements

Hunde der fælder lidt, er perfekte til dem, der lider af allergier, eller dem, der gerne vil undgå en sofa der er fyldt med pels! Læs videre for at finde den perfekte vuffer til dig.

Hvis du nogensinde har lidt af kæledyrsallergi så vil en hund der ikke fælder meget formentlig toppe listen af drømmehunde for dig.

Dem der lider af hundeallergi, er ofte ikke allergiske over for selve pelsen, men over for hundenes skæl. Skæl er mikroskopiske hudpartikler der kan forårsage irritation af øjne og næse. Alle hunde efterlader skæl, men hunde der fælder lidt, taber meget mindre skæl end andre racer.

Lad os se på nogle af de bedste vuffere der fælder lidt.

Her har du en liste over hunderacer, der vil passe til dig, hvis du leder efter en hund der fælder lidt fordi du er allergisk eller fordi du ikke vil have hundehår over hele sofaen. Hvem ved, måske opdager du din fremtidige bedste ven gennem listen.

Bichon Frise

En Bichon Frise er en venlig, kærlig lille hund der vil passe perfekt ind i din familie. Disse små hunde, der kendetegnes ved deres karakteristiske hvide pels og sorte næser, går for at være temmelig allergivenlige.

Advertisements
Prev