De mest populære små hunderacer

Advertisements

Små hunde er ikke altid nemme at passe. Brug noget tid på at lære mere om dem før du beslutter dig for at købe et sødt kæledyr. Små hunde kan have store personligheder.

De kan være irriterende og larme meget. De kan også være søde og nuttede! Læs videre for at lære mere om de små hunde folk normalt har.

Pomeranian

Små hunde kan være blide, søde og nuttede. Tag for eksempel Pomeranianen. Denne race larmer meget og minder om børn – den er ligeså legesyg og energisk som en 5-årig! Pomeranianen er et storslået valg hvis der er børn i hjemmet. Hvis du vælger at købe en Pomeranian skal du dog vide at denne race fælder meget. Det er ikke en god idé at have denne race nær børn med allergier.

Boston Terrier

Advertisements

Boston Terrier’en har været en vidunderlig familiehund siden tidernes morgen. Boston Terriers har ofte stærke bånd med børn. En anden fordel ved denne hunderace er at Boston Terriers ikke fælder meget og ikke skal plejes meget. Du skal blot børste overskydende hår væk af og til. Til gengæld kan Boston Terriers godt lide at tygge på møbler eller andre genstande. Sørg for at have masser af tyggelegetøj til dit kæledyr så du undgår dette problem.

Dværgschnauzer

Den gennemsnitlige Terrier er relativt aggressiv af natur. Dværgschnauzeren er derimod anderledes – denne race er nysgerrig, glad og legesyg. Din hund kommer formentlig til at gø af fremmede og forbipasserende. Hvis dette ikke generer dig, vil Dværgschnauzeren være et godt match for dig og dine børn.

Advertisements
Prev