15 av de vänligaste, modigaste och mest lojala hundraserna för seniorer

Varje hundras har sin egen unika karaktär: vissa är lekfulla, vissa är mycket aggressiva och vissa kan inte sitta still utan att erbjuda en hjälpande tass. För våra äldre läsare som vill adoptera en hundvalp, här är de 15 vänligaste hundraserna som du inte bör ha några problem med när det gäller träning.

Maltesare

Maltesaren må vara liten och ointimiderande, men de har en enorm personlighet och är en total glädje att umgås med. Den här rasen är inte särskilt underhållsintensiv, så du behöver inte fysiskt hålla igång med hunden för att hålla honom eller henne glad. Med en längd på upp till 10 tum är det nästan omöjligt för en maltesare att slå ner en person.

Pudel

Den lekfulla, älskvärda pudeln hittas ofta skuttandes runt benen på äldre människor. De är otroligt bedårande och lika lojala. Deras aktiva, finurliga beteende gör dem till en gränslös källa till underhållning för både gamla och unga. Pudlar är inte bara roliga, de är faktiskt bra vakthundar. Deras intelligens gör att djurägare kan träna dem snabbt och utan större problem.

Prev