12 Laiskimmat koirarodut, jotka ovat täydellinen valinta laiskoille koiranomistajille

Advertisements

Koirien kanssa leikkiminen vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta se voi uuvuttaa sinut, jos ruokit aktiivisempaa rotua. Kun palaat kiireisen päivän jälkeen kotiin, haluatko koiran, joka on valmis käpertymään ja lepäämään vierelläsi, vai energisen koiran, joka huutaa ulkoilua. Ajattele sitä arvokasta aikaa, jonka käytät koiran ulkoiluttamiseen, aikaa, jonka olisit voinut käyttää lepoon, saako se sinut epäröimään koiran omistamista edes hetken? Jos kyllä, laiskat koirarodut saattavat olla harkitsemisesi kohde, sillä ne rakastavat nukkumista ja vihaavat liikuntaa yhtä paljon kuin sinäkin.

Englanninbulldoggi

“Laiskimman kuninkaan” kunnia kuuluisi englanninbulldogille. Älä anna niiden ahkeran skeittauksen ja surffauksen opiskelun hämätä; niille se on välttämätöntä toimintaa painonhallinnan ja mielikuvien ylläpitämiseksi. Kun ne harrastavat liikuntaa kanssasi, ne ovat ehkä jo rukoilleet nukkumaanmenoaikaansa.

Ranskalainen bulldoggi

Mitä laiskuuteen tulee, ranskanbulldoggi on hieman parempi kuin englantilainen serkkunsa. Se tykkää myös nukkua, mutta pitää enemmän ääniä herättääkseen huomiosi. Sitä paitsi se rakastaa leikkiä ulkona, kun se ei ole “kännissä”.

Advertisements
Prev